Accolade Arendstate

Praktijkcase

Case details:
Locatie: Accolade ArendState, Groningerstraat 25 Assen
Client: Accolade ArendState
Advies en AV levering: MMconcept
Installatie: MMconcept

Info:
Accolade ArendState is een appartementencomplex dat zorgondersteuning biedt. Het is een plek waar rust en levendigheid elkaar afwisselen, net als thuis. Het is een modern pand dat in oktober 2018 in gebruik is genomen. Accolade ArendState is te vinden in het centrum van Assen en is van alle gemakken voorzien. Er zijn verschillende AV-installaties gerealiseerd door MMconcept om digitaal comfort zo optimaal mogelijk te maken.

Zo zijn er audio-installaties geplaatst die een rustgevende achtergrondmuziek afspelen. MMconcept heeft hierbij een professionele en gebruiksvriendelijke Spotify tablet geleverd om deze audio-installatie zo optimaal mogelijk te gebruiken. Ook worden deze audio-installaties gebruikt om kerkdiensten te ondersteunen en informatie om te roepen.

In de huiskamer van Accolade ArendState hebben wij toekomstbestendige IPTV-oplossingen met een touchscreen bediening geïntegreerd zodat een hoogwaardig digitaal comfort kan worden ervaren. Met deze IP-televisies hebben wij een koppeling gemaakt met een live camera stream voor kerkdiensten. Ook hebben wij meerdere vergaderruimtes ingericht met op maat gemaakte audiovisuele oplossingen.

Dit hebben we voor Accolade ArendState gedaan:

  • Aansluiting van audio-installaties voor verschillende doeleinden
  • Professionele Spotify tablet geleverd
  • Vergaderruimtes ingericht met AV-installaties
  • Toekomstbestendige IPTV oplossingen aangesloten

De aansluiting van AV-installaties voor Accolade ArendState

Bekijk ook andere cases

Een globale impressie van wat MMConcepts kan betekenen voor de horeca, hotellerie, retail, kantoren, musea, zorg en onderwijs. Staat jouw bedrijf hier binnenkort bij?

  • Wensink Automotive

    De uitdaging
    MMconcept levert al enige jaren de audiovisuele middelen voor diverse keynotes, incompany trainingen, fantastische productlanceringen en andere events van Mercedes Benz en Ford in de vestigingen van Wensink Automotive.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem direct contact op voor een vrijblijvende afspraak

Contact opnemen