Nieuwbouw bedrijfsruimte Alescon

Praktijkcase

Case details: Vaste installatie: Nieuwbouw bedrijfsruimte en kantoren Alescon Locatie: Alescon, W.A. Scholtenstraat Assen Client: Alescon Advies en AV levering: MMconcept Installatie: MMconcept

Info: Alescon voert voor 6 Drentse gemeenten de wet Sociale Werkvoorziening uit. Daarnaast voert Alescon nog een aantal regeling op het gebied van arbeidsre-integratie uit. Eind 2014 is van start gegaan met de nieuwbouw locatie aan de W.A. Scholtenstraat te Assen. In het bedrijfsverzamelgebouw zijn 6 nieuwe assemblage hallen, een bedrijfsrestaurant, vergaderruimten en flexibele kantoorplekken waar medewerkers bedrijfsbureau en personeelszaken een werkplek kunnen vinden.

Vanaf de start van de bouw waren we nauw betrokken voor in eerste instantie divers advieswerk m.b.t. aan te schaffen audiovisuele installaties en de gebouwtechnische aanpassingen en leidingwerk die deze vereisten. Aan de hand van deze rol hebben wij met gepaste trots de opdracht in ontvangst mogen nemen voor de complete aanleg en levering van alle audiovisuele infrastructuur en middelen. Het aanbrengen van maar liefst 6 kilometer aan leidingwerk en bekabeling. Een hoogwaardig audiosysteem bestaande uit meer dan 60 luidsprekers in alle ruimtes welke tevens individueel per ruimte te bedienen is. Diverse vergaderoplossingen in de verschillende vergaderruimten en een complete Narrowcasting oplossing. Daarnaast hebben wij gezorgd dat de hele installatie eenvoudig te bedienen is, door het plaatsen van goede en slimme bedieningsoplossingen.

Vanaf de start van de bouw waren we nauw betrokken

Bekijk ook andere projecten

Een globale impressie van wat MMConcepts kan betekenen voor de horeca, hotellerie, retail, kantoren, musea, zorg en onderwijs. Staat jouw bedrijf hier binnenkort bij?

  • Wensink Automotive

    De uitdaging
    MMconcept levert al enige jaren de audiovisuele middelen voor diverse keynotes, incompany trainingen, fantastische productlanceringen en andere events van Mercedes Benz en Ford in de vestigingen van Wensink Automotive.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem direct contact op voor een vrijblijvende afspraak

Contact opnemen