Slimme Presentatiesystemen

Slimme presentatiesystemen voor Gemeente Assen

De Gemeente Assen is sinds kort uitgerust met de slimme presentatiesystemen van MMconcept. Deze slimme presentatiesystemen komen tegemoet aan de wens om het volledige vergadercentrum, bestaande uit circa 10 vergaderruimten, een commissiekamer en de bestuurskamer van het college B&W. Volledig uit te rusten met betrouwbaardere en gebruiksvriendelijkere presentatiesystemen.

AV installaties voor de gebruiker

Het belangrijkste argument om een vergaderruimte te moderniseren is toch wel het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid. Aldus Mark Molema van MMconcept. “Wij zijn benaderd door de facilitaire afdeling van de Gemeente Assen om hen te helpen hun knelpunt op te lossen bij de uiterst ingewikkeld werkende presentatiesystemen in hun vergaderruimten. Dit is een veelgehoorde klacht van organisaties over de door hen in het verleden reeds aangeschafte presentatiesystemen. Doodzonde natuurlijk, want de installaties worden niet tot hun volle potentieel gebruikt. Laat staan of ze überhaupt gebruikt worden, omdat de gebruiker een te hoge drempel opgeworpen krijgt om gebruik te kunnen maken van de installaties.” Ruimte voor verbetering dus.

In de moderniseringsslag die MMconcept heeft mogen maken in opdracht van de Gemeente Assen zijn alle presentatiesystemen herzien. Daarbij is hoog ingezet op draadloos presenteren en het integreren van automatische installaties. Wat wil zeggen dat het presentatiesysteem direct na het verbinden inschakelt en de juiste bron weergeeft.

De gebruiker hoeft dus zelf geen handelingen meer te verrichten voor het in of uit schakelen. Of de juiste ingang van het systeem te selecteren.

Door het toepassen van onze slimme presentatiesystemen kan de gebruiker met zo min mogelijk handelen zo snel mogelijk ‘op het scherm’ zijn. En starten met zijn presentatie of vergadering.

Zonder daarbij gehinderd te worden door niet of slecht werkende presentatiesystemen.

Impressie van het eindresultaat

MM-Concept-171

Direct contact met Mark?

Of bel 0592 – 760 006 en krijg Mark direct aan de lijn.