Audiovisueel besturingssysteem van MMconcept

Een audiovisueel systeem is pas echt goed te gebruiken wanneer het eenvoudig te bedienen is. Volgens ons moet dit altijd op een intuïtieve en heldere manier kunnen. Daarom bieden we hiervoor bij MMconcept verschillende oplossingen aan. Samen met jou bepalen we welk besturingssysteem voor jou het meest geschikt is. Zo kun je jouw nieuwe systeem direct in gebruik nemen!

Bediening systemen op maat

Besturingssystemen voor jou op maat gemaakt

Het bedienen van onze audiovisuele oplossingen hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Het mooie aan onze besturingssystemen is namelijk dat we ze precies op jouw wensen kunnen programmeren. Welke audiovisuele middelen je in gebruik hebt maakt niet uit: we kunnen alles aansluiten op het bedieningssysteem. Van presentatieschermen tot raamverduistering: met een druk op de knop van je besturingssysteem kun je het allemaal eenvoudig bedienen.

Hoe ziet een besturingssysteem eruit?

Jouw MMconcept oplossingen kun je op allerlei manieren bedienen. Wij leveren maatwerk en stemmen onze bedieningssystemen af op jouw wensen. Van een eenvoudig knoppenpaneel met heldere termen en gemakkelijk te begrijpen symbolen, tot een grafische interface op een touchscreen. Wat jij als gebruiskvriendelijk ervaart, passen wij voor je toe.

Voordelen van onze besturingssystemen

 • Eenvoudig in gebruik
 • Geprogrammeerd naar jouw wensen en behoeften
 • Te gebruiken voor vrijwel alle audiovisuele oplossingen
 • Altijd 1 jaar garantie op montage bij installatie
 • 3 jaar fabrieksgarantie op je systeem

Interesse in een MMconcept besturingssysteem?

Wil jij jouw audiovisuele middelen bedienen met een maatwerk besturingssysteem? We denken graag met je mee! Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk ons werk


 • Case details

  Na het advies hebben wij met gepaste trots de opdracht in ontvangst mogen nemen voor de complete aanleg en levering van alle audiovisuele infrastructuur en middelen voor de nieuwbouw van de bedrijfsruimte van Alescon.
  Alescon
   

Voor welk effect ga jij?

 • Efficiëntie
 • Beleving
 • Modernisering

Aansluitende diensten

Bekijk ook onze andere visuele oplossingen.

Bediening systemen huren bij of laten installeren door MMconcept

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Contact opnemen