IPTV

Met IPTV kun je meerdere televisies aansluiten en toch hoogwaardige kwaliteit televisie blijven behouden. Bij deze vorm van televisie komt de verbinding tot stand via internet, in plaats van via een coaxkabel. IPTV is ontwikkeld om digitale signaaloverdracht zo snel en goed mogelijk te laten verlopen. Je hoeft hiervoor niet op kwaliteit in te leveren, zoals bij het coaxnetwerk wel vaak het geval is. IP-televisie is een uitstekende oplossing voor zorg en onderwijs, semi-overheid en horecagelegenheden waar meerdere televisie-aansluitingen nodig zijn.

Maatwerk IPTV-oplossingen

IPTV door MMconcept

Stabiele en kwalitatieve televisiemogelijkheden zijn natuurlijk voor iedereen wenselijk. IP-televisie is dan ook in veel verschillende branches toepasbaar. Omdat de verbinding draadloos tot stand komt, is het gemakkelijk om meerdere televisies op het netwerk aan te sluiten. Ideaal dus wanneer je voor je bedrijf meerdere televisies in gebruik hebt. Om te ontdekken hoe IPTV voor jouw bedrijf het beste toe te passen is, ga je met één van onze adviseurs in gesprek. Samen bepalen jullie hoe de IPTV-oplossing er voor jou uit zal gaan zien. Uiteraard levert MMconcept ook alle apparatuur en verzorgen onze experts de installatie.

Toekomstvaste IPTV oplossingen

IPTV is een toekomstvaste oplossing. IP-televisie is namelijk erg geschikt voor het streamen van content, wat vandaag de dag steeds populairder wordt. Dankzij de geoptimaliseerde internetverbinding kun je altijd op een hoogwaardige manier content streamen van diensten als Netflix en YouTube.

Voordelen van IPTV

 • Draadloze verbinding
 • Eenvoudig te gebruiken voor meerdere televisietoestellen (ook in verschillende ruimtes)
 • Altijd televisie van de beste kwaliteit
 • Maatwerk IPTV oplossingen door MMconcept, speciaal afgestemd op jouw situatie
 • Instructie en training bij het in gebruik nemen van je systeem
 • Uitgebreide mogelijkheden voor service en onderhoud

Interesse in IPTV?

Wil je voor jouw bedrijf altijd kunnen vertrouwen op goede televisieverbinding? Wij adviseren je graag over onze oplossingen voor IPTV. Maak een afspraak met één van onze adviseurs of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bekijk ons werk


 • Case details

  Na het advies hebben wij met gepaste trots de opdracht in ontvangst mogen nemen voor de complete aanleg en levering van alle audiovisuele infrastructuur en middelen voor de nieuwbouw van de bedrijfsruimte van Alescon.
  Alescon
   

Voor welk effect ga jij?

 • Efficiëntie
 • Beleving
 • Modernisering

AANSLUITENDE DIENSTEN

Bekijk ook onze andere visuele oplossingen.

Geluidsinstallatie huren? MMconcept!

Wil jij weten welke geluidsinstallatie je het beste kunt huren of kopen? Wij voorzien je graag van advies. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

 

Contact opnemen