Narrowcasting systeem: gericht informatie uitzenden

Informatie verstrekken aan een specifieke doelgroep, op een specifieke plaats? Een narrowcasting systeem is hiervoor de ideale oplossing. Door middel van schermen deel je je informatie precies waar jij dat wilt. In tegenstelling tot het bekende broadcasting kun je met narrowcasting je informatie heel goed afstemmen en richten op een voor jou belangrijke doelgroep. Om een aantal voorbeelden te noemen, narrowcasting is succesvol toe te passen voor het informeren van: klanten, passagiers, scholieren of bezoekers. MMconcept adviseert, ontwerpt en installeert narrowcasting systemen op maat, waarmee jij je doelgroep op een professionele manier kunt overtuigen!

Narrowcastingsystemen op maat

 

Professionele narrowcasting oplossingen op maat

Narrowcasting is op ontzettend veel manieren toepasbaar. Omdat iedere situatie om een andere benadering vraagt, ontwerpt en installeert MMconcept ieder narrowcasting systeem op maat. Daarnaast werken wij alleen met professionele apparatuur van de beste kwaliteit. Zo ben je altijd gegarandeerd van een voor jou optimaal narrowcasting systeem.

Tijdelijke en vaste oplossingen

Of je nu een narrowcasting systeem wilt inzetten tijdens een evenement, of een vast systeem wilt laten installeren: de narrowcasting experts van MMconcept adviseren je graag. Wij leveren altijd complete systemen, die tevens uiterst eenvoudig in gebruik zijn. Bedrijven uit meerdere sectoren vertrouwen reeds op onze narrowcastinginstallaties, waaronder de semi-overheid en meerdere zorginstellingen.

Narrowcasting van MMconcept is inclusief

 • Narrowcasting template design
 • Narrowcasting player hardware
 • Diverse professionele displays van toonaangevende fabrikanten
 • Configuratie en installatie
 • Montage van beeldschermen en players op jouw locatie
 • Instructie en training bij het in gebruik nemen van het systeem
 • Uitgebreide mogelijkheden voor service en onderhoud

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je interesse in narrowcasting en ben je benieuwd wat een narrowcasting systeem voor jouw bedrijf kan doen? Wij geven je graag advies over onze maatwerk narrowcasting oplossingen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Bekijk ons werk


 • Case details

  Na het advies hebben wij met gepaste trots de opdracht in ontvangst mogen nemen voor de complete aanleg en levering van alle audiovisuele infrastructuur en middelen voor de nieuwbouw van de bedrijfsruimte van Alescon.
  Alescon
   

Voor welk effect ga jij?

 • Efficiëntie
 • Beleving
 • Modernisering

AANSLUITENDE DIENSTEN

Bekijk ook onze andere visuele oplossingen.

Informatie opvragen

Neem direct contact op voor een vrijblijvende afspraak

Contact opnemen