Presentatiesystemen

Wanneer je een presentatie geeft wil je dat je boodschap sterk overkomt. Presentatiesystemen maken dit voor je mogelijk. Een presentatiesysteem zorgt ervoor dat je beeld en geluid optimaal op elkaar zijn afgestemd, zodat jij een heldere en professionele presentatie kunt geven. Bij MMconcept maken wij presentatiesystemen op maat, speciaal afgestemd op jouw presentatiewensen en -behoeften.

Presentatiesystemen op maat

Tijdelijke en permanente presentatiesystemen op maat

Of je nu een tijdelijk presentatiesysteem tijdens een evenement wilt inzetten, of een vast systeem wilt laten installeren in je presentatieruimte: MMconcept ontwerpt een voor jou passende oplossing op maat. Samen bespreken we wat jouw wensen zijn als het gaat om presenteren. Op basis hiervan ontwerpen wij een audiovisuele oplossing. We gaan hierbij geen uitdaging uit de weg en hebben alles in huis om voor iedere situatie een professioneel presentatiesysteem te realiseren.

Schermen en beamers

Wie met regelmaat presenteert weet dat beeldmateriaal een boodschap ontzettend goed kan versterken. Belangrijk is wel dat je video’s of afbeeldingen haarscherp worden weergegeven aan je publiek. MMconcept werkt daarom met LCD-, LED-schermen en beamers van de beste kwaliteit. Deze apparatuur verwerken we uiteraard in onze presentatiesystemen.

Geluidsversterking

Een goed presentatiesysteem biedt naast goed beeld uitstekend geluid. Vooral wanneer je voor een groot publiek moet presenteren is dit essentieel. We denken graag daarom graag met je mee over geluidsversterking. Omdat de ene zaal de andere niet is, stemmen we de geluidsapparatuur af op jouw specifieke situatie. Zo realiseren we voor jou de beste oplossing.

Draadloos presenteren

Draadloos presenteren is de meest ideale manier van presenteren. Kabels heb je niet nodig: je verbindt je laptop gewoon draadloos met je beamer of scherm. Zo kun je eenvoudig alle soorten laptops verbinden met je presentatiesysteem. En wil een collega tijdens een vergadering iets op het scherm laten zien? Dan wissel je eenvoudig de laptops af.

Ontdek ons werk


 • Case details

  Vaste installatie: Nieuwbouw bedrijfsruimte en kantoren Alescon Locatie: Alescon, W.A. Scholtenstraat Assen Client: Alescon Advies en AV levering: MMconcept Installatie: MMconcept
  Nieuwbouw bedrijfsruimte Alescon
  Alescon
  Het aanbrengen van maar liefst 6 kilometer aan leidingwerk en bekabeling. Een hoogwaardig audiosysteem bestaande uit meer dan 60 luidsprekers in alle ruimtes welke tevens individueel per ruimte te bedienen is. Diverse vergaderoplossingen in de verschillende vergaderruimten en een complete Narrowcasting oplossing. Daarnaast hebben wij gezorgd dat de hele installatie eenvoudig te bedienen is, door het plaatsen van goede en slimme bedieningsoplossingen
   

Voor welk effect ga jij?

 • Efficiëntie
 • Beleving
 • Modernisering

AANSLUITENDE DIENSTEN

Bekijk ook onze andere visuele oplossingen.

Informatie opvragen

Neem direct contact op voor een vrijblijvende afspraak

Contact opnemen