Presentatiesystemen en vergaderoplossingen

Een presentatiesysteem maakt deel uit van complete audiovisuele oplossing. Bij het geven van presentaties moeten beeld en geluid immers perfect op elkaar afgestemd zijn. Door te communiceren op deze audiovisuele wijze zorg je dat je boodschap duidelijk overkomt en het publiek geboeid blijft.

Presentatiesystemen op maat

Audiovisuele inrichting van presentatieruimtes

Ben je op zoek naar een betrouwbaar presentatiesysteem met veel features en mogelijkheden? MMconcept focust zich op organisaties en evenementen die serieuze en professionele presentatiesystemen willen realiseren. Wij adviseren je graag over een toekomstvaste audiovisuele installatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan presentatiesystemen voorzien van een trolley. Dit zijn grote presentatieschermen op een frame met wieltjes. Het grote voordeel hiervan is dat ze mobiel zijn en dus in meerdere ruimtes gebruikt kunnen worden. Daarnaast zijn al onze presentatiesystemen uiterst eenvoudig in gebruik.

Wat maakt een goed presentatiesysteem?

Een goed presentatiesysteem bestaat uit een presentatiescherm (LED/LCD beeldscherm of beamer met projectiescherm), een geluidsinstallatie met microfoon en een bedieningssysteem. Bovendien is het voor de spreker uiterst aangenaam wanneer hij zich geen zorgen hoeft te maken over de techniek of bediening hiervan. Al met al zorgt een goed systeem ervoor dat jouw presentatie of vergadering zo effectief mogelijk verloopt.

Draadloos presenteren met ClickShare

Met het toevoegen van extra mogelijkheden zoals draadloos presenteren met ClickShare of Instashow maken wij een presentatiesysteem niet alleen bijzonder gebruiksvriendelijk maar ook toekomstvast. Zonder tussenkomst van kabels is draadloos presenteren zonder twijfel de meest gei╠łnstalleerde feature in een moderne vergaderruimte of presentatieruimte.

Presentatiesysteem voor jouw bedrijf?

Of het nu gaat om een eenmalige opdracht of een intensieve samenwerking, wij zoeken graag met jou naar de meest geschikte presentatiesystemen. Nieuwsgierig naar een presentatiesysteem voor jouw presentatieruimte of vergaderzaal? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of neem direct contact met ons op voor een persoonlijke afspraak.

Uitgelichte Case


 • Case details

  Vaste installatie: Nieuwbouw bedrijfsruimte en kantoren Alescon Locatie: Alescon, W.A. Scholtenstraat Assen Client: Alescon Advies en AV levering: MMconcept Installatie: MMconcept
  Nieuwbouw bedrijfsruimte Alescon
  Alescon
  Het aanbrengen van maar liefst 6 kilometer aan leidingwerk en bekabeling. Een hoogwaardig audiosysteem bestaande uit meer dan 60 luidsprekers in alle ruimtes welke tevens individueel per ruimte te bedienen is. Diverse vergaderoplossingen in de verschillende vergaderruimten en een complete Narrowcasting oplossing. Daarnaast hebben wij gezorgd dat de hele installatie eenvoudig te bedienen is, door het plaatsen van goede en slimme bedieningsoplossingen
   

Voor welk effect ga jij?

 • Efficientie
 • Beleving
 • modernisering

AANSLUITENDE DIENSTEN

Bekijk ook onze andere visuele oplossingen.

Informatie opvragen

Neem direct contact op voor een vrijblijvende afspraak

Contact opnemen