Vergaderruimte inrichten

Jouw vergaderruimte wil je inrichten voor succes. MMconcept realiseert dit voor je. Met onze professionele technische oplossingen kun je optimaal gebruik maken van je ruimte tijdens vergaderingen. Of het nu gaat om een vergaderruimte of collegezaal: voor iedere ruimte ontwerpen wij een maatwerk audiovisuele oplossing.

Vergaderruimte inrichting op maat

Optimale inrichting van je vergaderruimte

Met de juiste audiovisuele oplossing verloopt iedere vergadering, meeting of presentatie soepel en zijn sprekers voor iedere bezoeker helder en goed hoorbaar. Dit geldt voor zowel fysieke als virtuele bezoekers, want interactief vergaderen wordt steeds populairder. MMconcept levert vergadersystemen van hoogwaardige kwaliteit die voor alle doelen van jouw vergaderruimte geschikt zijn. Zo kunnen we voor jouw bedrijf een veelzijdige en ideale vergaderruimte inrichten.

Efficiënt vergaderen met hoogwaardige conferentiesystemen

Vergaderen moet natuurlijk efficiënt gebeuren. Daarom zorgen wij ervoor dat je vergaderruimte altijd gereed is. Een vergaderzaal is namelijk pas compleet met een conferentiesysteem. Met schermen die direct te koppelen zijn met je laptop en conference microphones en professionele speakers om iedere boodschap helder over te brengen.

Interactieve meetings met Skype for Business

Houd je vaak conference- of video calls? Dan kunnen we jouw vergaderruimte inrichten voor gebruik met Skype For Business. Dit interactieve vergadersysteem werkt met Office 365 maakt het mogelijk om vanaf iedere locatie en ieder device te communiceren met je collega’s. Zelfs collega’s die niet beschikken over een Skype For Business account kun je hiermee eenvoudig bereiken.

Jouw vergaderruimte inrichten voor succes?

Benieuwd naar de opties voor jouw bedrijf? Wij helpen je graag de meest geschikte oplossingen te vinden voor de inrichting van jouw vergaderruimte. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk ons werk


  • Case details

    Na het advies hebben wij met gepaste trots de opdracht in ontvangst mogen nemen voor de complete aanleg en levering van alle audiovisuele infrastructuur en middelen voor de nieuwbouw van de bedrijfsruimte van Alescon.
    Alescon
     

Voor welk effect ga jij?

  • Efficiëntie
  • Beleving
  • Modernisering

AANSLUITENDE DIENSTEN

Bekijk ook onze andere visuele oplossingen.

Jouw vergaderruimte inrichten voor succes

Benieuwd geworden naar de opties voor jouw bedrijf? Wij helpen je graag de meest geschikte oplossingen te vinden voor de inrichting van jouw vergaderruimte. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Contact opnemen