Digitale flipover: Samsung Flip

Vergaderruimtes worden steeds digitaler. Zo maakt ook de ‘ouderwetse’ flipover ruimte voor een digitaal model. Bij MMconcept bieden we de Samsung Flip aan: een digitale flipover met ontelbaar veel mogelijkheden. We leggen je graag meer uit over het Samsung flipboard en de voordelen ervan.

Vergader efficiënter met de Samsung Flip

Efficiënter vergaderen met de Samsung Flip

De Samsung Flip ziet er net iets anders uit dan een gewone flipover. In plaats van een bundel papieren bestaat de Flip uit een 55 inch 4K scherm met touchscreen, dat je eenvoudig kunt draaien. Je kunt de Samsung Flip zowel verticaal als horizontaal gebruiken. Het scherm staat op een standaard met vier wielen, waardoor je het flipboard gemakkelijk kunt verplaatsen. Wel zo handig, want de Flip is erg veelzijdig. Gebruik hem als flipover tijdens een vergadering of zet de Samsung Flip in om informatie te delen aan bezoekers van een evenement: er is ontzettend veel mogelijk!

Multifunctionele flipover

Het Samsung flipboard kun je op verschillende manieren gebruiken. Uiteraard kun je er aantekeningen op maken met de bijgeleverde pen. Maar sluit je het scherm via HDMI aan op je laptop, dan kun je de Samsung Flip ook als monitor gebruiken. Het is zelfs mogelijk om via Miracast draadloos content naar de Flip te casten!

Voordelen van de Samsung Flip

 • Altijd klaar voor gebruik
 • 55 inch 4K scherm
 • De Flip is te gebruiken in portret- en landschapsmodus
 • Haarscherp beeld
 • Gemakkelijk notities maken d.m.v. het touchscreen
 • Connectiviteit via HDMI, mirroring en NFC
 • Synchroniseer persoonlijke apparaten voor realtime weergave en bewerking

Interesse in de Samsung Flip?

Wil jij op een efficiëntere manier vergaderen? Dan is de Samsung Flip voor jouw bedrijf ideaal. We geven je graag meer uitleg en advies over de Samsung Flip. Neem contact met ons op en maak een afspraak, dan vertellen we je meer!

Voor welk effect ga jij?

 • Efficiëntie
 • Beleving
 • Modernisering

Bekijk ons werk


 • Case details

  Goed geluid is erg belangrijk, zeker bij een gebeurtenis als deze. Wij plaatsten hoogwaardige audiosystemen en zorgden dat deze optimaal afgesteld waren. Een net, verzorgd podium in combinatie met onze katheder, zorgden voor een compleet plaatje.
  Gemeente Assen
  Wij werden door de gemeente ingeschakeld om deze feestelijke gebeurtenis technisch te faciliteren.
   

AANSLUITENDE DIENSTEN

Bekijk ook onze andere visuele oplossingen.

Jouw vergaderruimte inrichten voor succes

Benieuwd geworden naar de opties voor jouw bedrijf? Wij helpen je graag de meest geschikte oplossingen te vinden voor de inrichting van jouw vergaderruimte. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Contact opnemen