Inrichten vergaderruimte

De inrichting van jouw vergaderruimte of collegezaal met audiovisuele oplossingen zorgt ervoor dat je optimaal gebruik kunt maken van de ruimte tijdens vergaderingen. Met behulp van de nieuwste vergadertechnieken vergadert jouw team namelijk nog efficiënter. Daarnaast bieden onze vergadertechnieken uitstekende oplossingen voor het houden van conference calls.

Vergaderruimte inrichting op maat

Conferentiesystemen

Een vergaderzaal is pas compleet met een conferentiesysteem. Met de juiste oplossingen verloopt iedere vergadering, meeting of presentatie zonder chaos en zijn de sprekers voor iedere bezoeker goed hoorbaar. Hiervoor leveren wij conferentiesystemen en discussiesystemen die aansluiten op de doelen van jouw vergaderruimte. In de meeste gevallen voorzien wij de ruimte van conference microphones. Daarnaast bieden wij opties om sprekers goed in beeld te brengen en om presentaties goed tot hun recht te laten komen.

Interactief vergaderen: Skype For Business

Skype For Business is een uitstekende oplossing voor bedrijven die vaak contact hebben met mensen die zich buiten het bedrijf bevinden. Houd je vaak conference calls in je vergaderruimte, al dan niet met video? Skype For Business werkt met Office 365 en is een interactief vergadersysteem dat het mogelijk maakt om vanaf iedere locatie en ieder device te communiceren met je collega’s. Zelfs collega’s die niet beschikken over een Skype For Business account, kun je hiermee eenvoudig bereiken.

Meer over Skype For Business

Skype For Business geeft je de mogelijkheid collega’s op verschillende manieren te benaderen. Zo kun je een gesprek starten met een chat, maar ook met spraak- of videoberichten. Wanneer je een gesprek gestart hebt, voeg je gemakkelijk meerdere mensen toe om te vergaderen of te presenteren. Je kunt tevens je scherm presenteren tijdens een vergadering of de controle overdragen aan anderen. Ook is het mogelijk meetings op te nemen om ze later opnieuw te bekijken. De gehele service is beveiligd, zodat alleen jij en je collega’s inzicht hebben in de besproken informatie.

Jouw vergaderruimte inrichten voor succes?

Benieuwd geworden naar de opties voor jouw bedrijf? Wij helpen je graag de meest geschikte oplossingen te vinden voor de inrichting van jouw vergaderruimte. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Uitgelichte Case


 • Case details

  Goed geluid is erg belangrijk, zeker bij een gebeurtenis als deze. Wij plaatsten hoogwaardige audiosystemen en zorgden dat deze optimaal afgesteld waren. Een net, verzorgd podium in combinatie met onze katheder, zorgden voor een compleet plaatje.
  Gemeente Assen
  Wij werden door de gemeente ingeschakeld om deze feestelijke gebeurtenis technisch te faciliteren.
   

Voor welk effect ga jij?

 • Efficientie
 • Beleving
 • modernisering

AANSLUITENDE DIENSTEN

Bekijk ook onze andere visuele oplossingen.

Jouw vergaderruimte inrichten voor succes

Benieuwd geworden naar de opties voor jouw bedrijf? Wij helpen je graag de meest geschikte oplossingen te vinden voor de inrichting van jouw vergaderruimte. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Contact opnemen