Drents Archief

Praktijkcase

Case details: Locatie: Drents Archief, Brink 4 Assen Client: Drents Archief Advies en AV levering: MMconcept Installatie: MMconcept

Info: Het Drents Archief in Assen heeft als doel het erfgoed dichterbij mensen te brengen door iedereen kennis te laten maken met de geschiedenis van Drenthe. Niet alleen voor de oudere generaties, maar zeker ook voor jongeren. Het Drents Archief is verre van stoffig: het is een modern en digitaal archief. De schat aan informatie die beschikbaar is in het archief is via geavanceerde digitale technieken te bereiken. In de Digilounge zijn er bijvoorbeeld twee multitouch-tafels en natuurlijk is alle informatie te vinden via de website en de app. Bij zo’n modern archief past uiteraard een hoogwaardige AV-installatie en die mocht MMconcept voor het Drents Archief realiseren.

We mochten voor het Drents Archief hoogwaardige LED/Laser-beamers installeren, zodat de beelden bij de presentaties van zeer hoogwaardige kwaliteit zijn voorzien. Daarnaast hebben we een volledige vernieuwing van de bestaande installatie verzorgd. De focus daarbij lag op het maken van een verbeterslag in het bedieningsgemak. Om te kunnen garanderen dat deze complete installatie voor lange tijd van de allerhoogste kwaliteit blijft, hebben we voor het Drents Archief een uitgebreide servicedienstverlening opgesteld. Daarmee voorzien we in het onderhoud van alle AV-installaties. Onze installateurs komen periodiek alle installaties nalopen, om ze in topconditie te houden. Het risico op storingen in de installaties wordt daarmee lager. Is er onverhoopt wel een storing, dan lossen onze installateurs dat natuurlijk zo snel mogelijk op. Wat hebben we voor het Drents Archief betekend:
  • Hoogwaardige LED/Laser-beamers
  • Vernieuwing installatie, verbeterslag maken in bedieningsgemak
  • Uitgebreide servicedienstverlening t.b.v. onderhoud AV-installaties

De AV-installaties door MMconcept bij het Drents Archief

Bekijk ook andere projecten

Een globale impressie van wat MMConcepts kan betekenen voor de horeca, hotellerie, retail, kantoren, musea, zorg en onderwijs. Staat jouw bedrijf hier binnenkort bij?

  • Wensink Automotive

    De uitdaging
    MMconcept levert al enige jaren de audiovisuele middelen voor diverse keynotes, incompany trainingen, fantastische productlanceringen en andere events van Mercedes Benz en Ford in de vestigingen van Wensink Automotive.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem direct contact op voor een vrijblijvende afspraak

Contact opnemen