Gemeente Assen

Bij MMconcept verzorgen wij professionele en hoogwaardige audiovisuele oplossingen voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. In onze cases vertellen we je meer over de projecten die we hebben uitgevoerd, zodat je een goed beeld krijgt van wat wij eventueel voor jou zouden kunnen betekenen.

Uitdaging

De eerste sociale huurwoningen, volledig door de gemeente Assen geïnitieerd, gefinancierd en gebouwd, zouden worden opgeleverd. Natuurlijk kregen de eerste bewoners hun sleutel op een feestelijke wijze overhandigd! De landelijke pers, enkele woningcorporatie directieleden en de vereniging van woningcorporaties waren bij deze viering aanwezig. Wij werden door de gemeente ingeschakeld om deze feestelijke gebeurtenis technisch te faciliteren.

Oplossing

Goed geluid is erg belangrijk, zeker bij een gebeurtenis als deze. Wij plaatsten hoogwaardige audiosystemen en zorgden dat deze optimaal afgesteld waren. Een net, verzorgd podium in combinatie met onze katheder, zorgden voor een compleet plaatje.

Resultaat

Het resultaat? Een succesvol evenement! Dit was de derde keer dat de gemeente Assen ons vroeg om een dergelijke gelegenheid technisch te faciliteren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem direct contact op voor een vrijblijvende afspraak

Contact opnemen