Videoconferencing

In een handomdraai een collega met expertise toevoegen in een videocall

 

Bluetooth optie in Biamp Beamtracking is ‘echt een uitkomst’

Het vergaderen via een videoconferencingsysteem is bij veel bedrijven inmiddels geïntegreerd en volledig geaccepteerd. Maar vaak is er behoefte om tijdens zo’n vergadering een collega die niet aanwezig is even toe te voegen voor een kort overlegmoment. Het uitnodigen via e-mail kost veel tijd en moeite, waar ondernemers niet op zitten te wachten. Dat kan anders. Via de bluetooth-optie in het Biamp Beamtracking-systeem kan iedereen simpel worden ingebeld.

,,Als je er op let, gebeurt het best vaak’’, zegt directeur Arjan Hofman van Hofman Animal Care in Enter. ,,We vergaderen vaak digitaal met meerdere locaties tegelijk. Het komt dan geregeld voor dat we even iemand met expertise willen ‘bijbellen’. Diegene hoeft niet de hele vergadering mee te maken, maar kan op een bepaald onderdeel zijn of haar bijdrage leveren zodat de rest vervolgens verder kan’’, legt Hofman uit.  

 ,,Twee maanden geleden werd bij ons Beamtracking geïnstalleerd. De beste vergadermicrofoon ter wereld, noemen ze het. Ik ben het daar mee eens. Het geluid is kraakhelder en ik kan gewoon door de ruimte lopen tijdens een vergadering. Waar in de vergaderzaal ik ook sta, ik ben goed verstaanbaar. Ook heb ik totaal geen last van echo tijdens het vergaderen, dat vind ik ook een groot voordeel’’, zegt Hofman.  

De directeur is klip en klaar. Hij kan nu al niet meer zonder de bluetooth-optie van het systeem. ,,Ik kan nu ook via mijn telefoon een collega op die microfoon aansluiten en zo dus aan de vergadering toevoegen. Het is eigenlijk ‘hands-free-bellen 2.0’. Ik hoef geen moeite meer te doen om die collega uit te nodigen via de e-mail. Het is dan vaak maar afwachten of diegene op dat moment zijn of haar mail bekijkt. Via bluetooth kan ik gelijk bellen en heb ik veel sneller contact. Het scheelt me tijd en moeite. Kortom: het is veel effectiever zo. En dat is wat ik als ondernemer graag wil. Het is voor mij echt een uitkomst en een verbetering.’’ 

Impressie van het eindresultaat

Ontdek ook onze andere referenties
MM-Concept-171

Direct contact met Mark?

Of bel 0592 – 760 006 en krijg Mark direct aan de lijn.