Geluidsinstallaties

Hoogwaardige geluidsinstallatie voor Brandfactory12 Harderwijk 

BrandFactory12 bedenkt merken en positioneert deze op een unieke manier in de markt. Geen dure producten. Alles voor een eerlijke prijs, waarbij kwaliteit een ontzettend belangrijk onderdeel is. Jij als consument bent degene die hier het meeste van profiteert. Namelijk; kwalitatief hoogwaardige producten tegen een eerlijke prijs. 

Toen Mark Molema van MMconcept benaderd werd door Brandfactory12 om de mogelijkheden te onderzoeken voor een geluidsinstallatie, die past binnen de kernwaarden van hun organisatie. Was dit natuurlijk een fantastische kans. Pak als uitgangspunten; kwalitatief hoogwaardig en tegen een eerlijke prijs. En wij zijn enthousiast om er écht iets moois te maken. Daarbij moest de esthetische impact minimaal blijven. Zonder hierbij in te moeten boeten op de geluidskwaliteit. 

Daarom is gekozen voor het toepassen hoogwaardige plafond inbouwluidsprekers in combinatie met moderne, digitale, versterkers. Deze versterkers kenmerken zich door een zéér gering energieverbruik. 

Daarbij is de geluidsinstallatie opgedeeld in zogenaamde “Zones”. Zodat er per ruimte, afzonderlijk, geluisterd kan worden naar muziek via, bijvoorbeeld, Spotify. Om het bedienen van de geluidsinstallatie extra makkelijk te maken, werkt alles vanaf de smartphone van de medewerkers.  

 Zo creëert Brandfactory12 een waanzinnig fijne werkplek voor haar organisatie. Waarbij medewerkers comfortabel vanaf hun eigen smartphone op een fijne manier naar hun eigen muziek kunnen luisteren.  

Impressie van het eindresultaat

Ontdek ook onze andere referenties
MM-Concept-171

Direct contact met Mark?

Of bel 0592 – 760 006 en krijg Mark direct aan de lijn.