Geluidsinstallatie

Geluidsinstallatie en HotelTV voor Boutique Hotel de Drentse Liefde.  

Boutique Hotel de Drentse Liefde wil je graag verrassen met gastvrijheid en nieuwe ervaringen. Voor wat betreft gastvrijheid ben je in goede handen bij Agnes Meekhof en Thijs Torreman, de beide eigenaren van de Drentse Liefde. Na een grondige verbouwing van het huidige hotel in de eerste helft van 2021 staat Agnes haar droomhotel er. Warm, kleinschalig, comfortabel en huiselijk, maar toch anders dan thuis. Als je binnenkomt merk je het meteen dit is Liefde, Drentse Liefde. Een warme lach, een hartelijk welkom, een drankje en een korte introductie van het hotel, de kamer en het ontbijt. Het persoonlijke is wat centraal staat.

Het hotel heeft 11 kamers die allemaal anders zijn. Ieder thema brengt een geheel eigen inrichting en karakter mee. Laat je verrassen door alle indrukken. De stijl is eigentijds en eigenwijs. Misschien zijn het niet de dingen die je meteen thuis zou willen hebben, maar je wel het gevoel geven er echt even uit te zijn, een andere omgeving met nieuwe ervaringen.

Boutique Hotel de Drentse Liefde is gelegen in het mooie Dwingeloo, een Drents Brinkdorp dat authentiek is gebleven.

Al in een vroeg stadium tijdens de grondige verbouwing begin 2021 benaderde Agnes Meekhof en Thijs Torreman MMconcept. De vraag voor Mark Molema was simpel. We willen in onze publieksruimten (te weten de huiskamer, ontbijtruimte en bar/buffet ruimte) fijne achtergrondmuziek met een minimale esthetische inbreuk op de elementen in het interieur. Hierbij was de uitdaging dat het bouwkundig niet mogelijk bleek om alle luidsprekers uit te voeren in een inbouwvariant welke naadloos kan worden geïntrigeerd in de plafonds. In de ruimten waar bouwkundig de mogelijkheden waren om gebruik te maken van inbouw luidsprekers. Zijn zogenaamde Plafondinbouwluidsprekers toegepast. Een leuk detail hierbij is dat wij deze luidsprekers geleverd hebben in de kleur van het plafond. Om zo een naadloze ervaring voor de gasten te creëren.

In de Bar/Buffet ruimte hebben wij zeer compacte opbouwluidsprekers toegepast. Maar laat je hierbij niet misleiden door het kleine formaat. Door het toepassen van slimme technieken (digitale versterkers) klinken deze luidsprekers van klein formaat, uitzonderlijk goed.

Achtergrondmuziek wordt voorzien vanaf een professionele tablet, welke permanent aan de wand is bevestigd. Zonder zichtbare snoeren en/of aansluitingen.

Voor de 11 hotelkamers hebben we daarnaast mogen voorzien in speciale Hospitality SmartTV’s van Philips. Zo is het niet alleen mogelijk voor de hotelgasten om eenvoudig televisie te kijken Maar beschikken de SmartTV’s ook over een ingebouwde ChromeCast, Netflix en diverse andere SmartTV App’s om het de gasten zo aangenaam mogelijk te maken.

Impressie van het eindresultaat

Ontdek ook onze andere referenties
MM-Concept-171

Direct contact met Mark?

Of bel 0592 – 760 006 en krijg Mark direct aan de lijn.