Geluidsinstallatie

Inrichting Sportkantine HVA Assen 

Hockey Vereniging Assen bestaat al bijna 100 jaar (1919) en is daarmee de oudste hockeyclub van Noord-Nederland. Hockey Vereniging Assen telt momenteel bijna 600 actieve leden en heeft de ambitie om door te groeien naar 800 leden. Als een actieve club en organiseert de HvA naast haar trainingen en hockeywedstrijden ook jaarlijks toernooien, clinics, open dagen, lezingen en hockeyfeesten voor jong en oud; want ook dat vindHvA belangrijk. De HvA is een toonaangevende hockeyclub, die zowel sportiviteit als gezelligheid uitstraalt! 

MMconcept heeft niet alleen bij de oplevering van hun huidige, nieuwbouw, locatie aan de Mien Ruysweg te Assen. Een passende geluidsinstallatie gerealiseerd. Maar heeft deze ook kort geleden gerevitaliseerd met het toevoegen van een complete lichtshow, ter ondersteuning van hockeyfeesten. Hierdoor realiseert de Hockey Vereniging Assen niet alleen een enorme besparing op (inhuur) van materiaal bij Hockeyfeesten. Maar is de sportkantine ook in een mum van tijd gereed voor het geven van een Hockeyfeest. 

Daarnaast zijn ook diverse voorzieningen getroffen voor het omroepen van aankondigingen, het afspelen van samples bij doelpunten. En het geven van (zakelijke)presentaties en lezingen tijdens sponsorbijeenkomsten. 

Impressie van het eindresultaat

Ontdek ook onze andere referenties
MM-Concept-171

Direct contact met Mark?

Of bel 0592 – 760 006 en krijg Mark direct aan de lijn.