Muziek op de Werkvloer

Het positief inzetten van muziek binnen uw bedrijf.

In Nederland kan men niet zonder radio op de werkvloer. In elke werkplaats, bedrijfshal, fabriek en zelfs op kantoor wordt eerst de radio aangezet als de eerste medewerkers ’s ochtends binnenkomen. MMconcept is gespecialiseerd in de aanleg van centrale radio installaties. U voorkomt hiermee overlast van losse radio’s en vermindert de kans op brandgevaar door kortsluiting of te hete accu’s.

Fantastische geluidskwaliteit

Dankzij een centraal radio systeem bent u in staat om uw medewerkers een fantastische geluidskwaliteit te bieden in plaats van storende radio’s. Een extra voordeel is dat het geluidsniveau beheersbaar is. Officieel mag het geluidsniveau niet boven de ARBO-normering van 80 dB uitkomen. Middels onze metingen en mogelijkheden om het systeem te reguleren kunnen wij hier perfect aan voldoen.

5 jaar; Op onze installatie krijgt elk bedrijf maar liefst 5 jaar garantie.

Overal goed verstaanbaar

Verstaanbaarheid realiseren is een vak. Het heeft alles te maken met omgevingsgeluid, oppervlaktes van bedrijfsruimtes en de beweeglijkheid van de werknemers. MMconcept heeft toegang tot unieke luidspreker oplossingen die op alle mogelijke manieren geïnstalleerd kunnen worden om de een optimale verstaanbaarheid te creëren. Hierbij is het zelfs mogelijk om honderden meters te overbruggen in de buitenlucht.

thumbnail (3)

Efficiënte centrale communicatie

Omroep is nog altijd een veelgebruikte vorm van communicatie in grotere bedrijfsruimtes en open vlaktes. Middels één druk op de knop kan een grote groep medewerkers worden bereikt met nuttige informatie. Hierbij kunnen berichten voorgeprogrammeerd worden, maar is er ook ruimte om vrij mededelingen om te kunnen roepen. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van een optimale verstaanbaarheid.

thumbnail (7)

Prettig werkklimaat

We gaan zelfs zover dat we het volume kunnen afstellen per ruimte of per afdeling. Hierbij houden we rekening met het lawaai van machines, gereedschap of voertuigen. Alles staat in het teken van een veilige en prettige werkomgeving. Voor u en uw werknemers

thumbnail

Koppeling met uw Brandmeldcentrale

Wij richten onze systemen dusdanig in dat deze moeiteloos gekoppeld kunnen worden met uw ontruimingsinstallatie. Desgewenst kan de muziek bij activatie uitgeschakeld worden en kan er een gesproken woord worden weergegeven.

MM-Concept-171

Direct contact met Mark?

Of bel 0592 – 760 006 en krijg Mark direct aan de lijn.