Geluidsinstallatie

Nieuwe geluidsinstallatie voor Cesile Coffee.  

Maanden stond het rijks monumentale pand op de hoek van de Herestraat in de steigers. Maar eindelijk zijn ze weg. Sinds oktober 2021 opende Cecile Numan hier haar gloednieuwe koffiebar. “Genieten staat centraal, je bent van harte welkom om in onze huiselijke sfeer kennis te maken met fantastische koffie” alsdus Cesile.

Het gebouw bestaat uit drie verdiepingen, met ieder hun eigen ambiance. De begane grond is ingericht voor to-go. Op de eerste en tweede verdieping, kun je in huiselijk sfeer genieten van een kopje koffie, ontbijt, lunch en overheerlijke patisserie.

Tijdens het gesprek met Cecile kwamen haar wensen duidelijk naar voren. “Goed geluid houdt de gasten binnen”. Cecile gaf aan dat goed en zuiver geluid zorgt voor een prettiger verblijf van de gasten. Geen geschreeuw van een speaker in je oor, maar een lekker stukje achtergrondmuziek welke bijdraagt aan de ambiance van de zaak.

Zo hebben wij op iedere verdieping van Cesile Coffee onze hoogwaardige achtergrondmuziek luidsprekers toegepast van “Sonance”. Deze luidsprekers blinken niet alleen uit in een exceptionele geluidskwaliteit. Maar passen ook perfect in de styling van het interieur van Cesile Coffee. Door slimme plaatsing van de luidsprekers kunnen met een minimale hoeveelheid een perfecte dekking van de muziek garanderen, door de gehele zaak.

De achtergrondmuziek wordt afgespeeld van het POS systeem. Waarbij alle noodzakelijke randapparatuur van de geluidsinstallatie in de meterkast zijn ingebouwd.

Impressie van het eindresultaat

Ontdek ook onze andere referenties
MM-Concept-171

Direct contact met Mark?

Of bel 0592 – 760 006 en krijg Mark direct aan de lijn.