Geluidsinstallatie

Nieuwe geluidsinstallaties Landgoed ‘T Wildryck
 

Verscholen in de bossen in hartje Drenthe vind Landgoed ‘T Wildryck. Misschien wel één van de mooiste vakantiebestemmingen die Drenthe rijk is. Dompel je onder in de natuur en geniet van het geluid van de fluitende vogels. Maak kennis met reeën, eekhoorns, egels en andere bewoners van de bossen rond Landgoed ‘T Wildryck. En maak kennis met alle faciliteiten die het landgoed rijk is.

Voor de start van het nieuw seizoen was Landgoed ‘T Wildryck opzoek naar vernieuwing van de geluidsinstallatie in hun Gasterij. De oude installatie voldeed niet meer. Was bijzonder ingewikkeld in gebruik en meerdere onderdelen werkten niet meer. Omdat gastbeleving hoog staat aangeschreven bij Landgoed ‘T Wildryck is opzoek gegaan naar een kwalitatief hoogwaardige geluidsinstallatie. Die natuurlijk eenvoudig te bedienen moest zijn.

Op advies van onze eigen geluids- specialist Mark Molema is gekozen voor het Dynamic Music Distribution systeem van de Italiaanse fabrikant Powersoft. Dit systeem maakt het erg eenvoudig om door midden van eenvoudige te bedieningen touchscreens. Te kiezen uit meerdere muziekbronnen, draadloze microfoons en natuurlijk is het geluidsvolume eenvoudig in te stellen.
Dit is niet alleen een ontzettend gebruiksvriendelijke manier van het aanleggen van een installatie. Maar ook nog eens bijzonder kosteneffectief door een minimale inzet aan apparatuur. Een Dynamic Music Distribution systeem bestaat namelijk uit één versterker, met een touchscreen bedieningsinterface. Vanaf waar alle functionaliteit van het systeem kan worden aangesproken. Aldus Mark Molema.

De Gasterij van Landgoed ‘T Wildryck bestaat uit een eetcafé, beschut terras, snackbar en A-la-carterestaurant Gasterij ’T Wildryck. Waarbij is gekozen om iedere ruimte uit te rusten met een eigen geluidsinstallatie. Zo hebben we niet alleen op het beschutte terras een waanzinnige mogelijkheid voor achtergrondmuziek gerealiseerd. Maar is ook de snackbar, de toiletten. En zelfs het zwembad uitgerust met een achtergrondmuziek installatie. Ieder eenvoudig regelbaar vanaf de touchscreen bedieningsinterface. Met eigen bronkeuze en volumeregeling.

Op verzoek heeft MMconcept de speciale terrasluidsprekers speciaal op kleur geleverd, zodat deze naadloos aansluiten bij het mooi vormgegeven buitenterras.

Impressie van het eindresultaat

Ontdek ook onze andere referenties
MM-Concept-171

Direct contact met Mark?

Of bel 0592 – 760 006 en krijg Mark direct aan de lijn.