Het MMConcept team

Wie zijn wij

Wie zijn wij

MMconcept heeft zich gespecialiseerd in het installeren en verhuren van AV oplossingen.
Zo houden wij ons zowel bezig met het installeren, adviseren als het verhuren van AV oplossingen. Met een vakbekwaam en bevlogen team werken wij dagelijks een grote en kleine installatieprojecten, spectaculaire events en halen zo het beste uit jouw boodschap.

Missie en Visie

Het dag in dag uit leveren van kwalitatief hoogwaardige audiovisuele oplossingen.

Er was eens.. MMconcept

Al vanaf 2008 zijn wij actief met het leveren van goede en hoogwaardige AV oplossingen. Wat in 2008 begon als een Drive-In Show onder de naam Splat!Music is uitgegroeid tot een toon aangevende autoriteit in de AV sector. Waar wij voorheen voor enkele tientallen, zo niet honderden, bruidsparen, locaties en feesten voorzagen met onze Drive-In show. Hebben wij in 2012 besloten ons te richten op een compleet andere, professionelere, markt. Met een nieuwe aanpak, “drive” en propositie. MMconcept was geboren!

Op dit moment is ons klantenbestand uitgegroeid van overwegend particulieren naar een dagelijks groeiend aantal zakelijke klanten. Waaronder industrie, MKB, groot zakelijke, (semi)overheid, educatie en diverse zorginstellingen. Wij zijn trots dat we dagelijks kwalitatief hoogwaardige audiovisuele oplossingen mogen bieden aan meer en meer opdrachtgevers die kiezen voor de constante service en kwaliteit waar wij van MMconcept voor staan.

Het onderscheidend vermogen van MMconcept

MMconcept is een uniek bedrijf waar deskundigheid centraal staat en de passie voor waar wij mee bezig zijn direct opvalt. Wij onderscheiden ons op de volgende punten:

Compleet audiovisueel aanbod

Bij MMconcept vinden wij het belangrijk om zowel vanuit de verhuur als installatie een compleet assortiment te leveren. Zo werken wij met de bekendere merken en kun je bij ons terecht voor iedere audiovisuele uitdaging. Wij beperken ons niet en kunnen voor iedere uitdaging een passende invulling geven.

24/7 urgente service, advies en onderhoud

Met onze eigen onderhouds- dienst beschikt MMconcept over alle disciplines die je van een toonaangevende AV leverancier als MMconcept mag verwachten. Zo kunnen wij 24/7 service verlenen aan onze klanten. Om zo ook hun bedrijfscontinuïteit te kunnen waarborgen op de momenten die het er toe doen. Bieden we preventief en correctief onderhoudt op alle bestaande AV installaties. En adviseren wij graag over eventuele vervanging en reparatie van bestaande AV oplossingen.

Vakspecialist en autoriteit op audiovisueel gebied

Wij zijn dagelijks op hoog niveau met audiovisuele oplossingen bezig en hebben onszelf daardoor in de afgelopen jaren tot vakspecialist en autoriteit in ons vakgebied weten te ontwikkelen. MMconcept is VCA gecertificeerd en werkt met de internationale standaarden en kwaliteitsnormen van de InfoComm. Een toonaangevende organisatie voor internationale standaardisatie en kwaliteitsbewaking binnen de audiovisuele sector.

Mark Molema

Mark Molema

Eigenaar

 

Arjen

Arjen

Techniek

 

Paul

Paul

Techniek

 

Patrick

Patrick

Montage

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem direct contact op voor een vrijblijvende afspraak

Contact opnemen