Slimme presentatiesystemen

Voor een sterke boodschap.

Wanneer je een presentatie geeft wil je dat je boodschap sterk overkomt. Onze slimme presentatiesystemen maken dit voor je mogelijk. Een presentatiesysteem zorgt ervoor dat je beeld en geluid optimaal op elkaar zijn afgestemd, zodat jij een heldere en professionele presentatie kunt geven. Bij MMconcept maken wij slimme presentatiesystemen op maat, speciaal afgestemd op jouw presentatiewensen en -behoeften.

Slimme presentatiesystemen op maat

Of je nu een slim presentatiesysteem zoekt voor jouw bedrijfskantine, schoolkantine, vergaderruimte of auditorium: MMconcept ontwerpt voor jou een passende oplossing op maat. Samen bespreken we wat jouw wensen zijn als het gaat om presenteren en functionaliteit. Op basis hiervan ontwerpen wij een slimme presentatieoplossing. We gaan hierbij geen uitdaging uit de weg en hebben alles in huis om voor iedere situatie en professioneel presentatiesysteem te realiseren.

thumbnail (6)

Schermen en beamers

Wie met regelmaat presenteert weet dat beeldmateriaal een boodschap ontzettend goed kan versterken. Belangrijk is wel dat je video’s of afbeeldingen haarscherp worden weergegeven aan je publiek. MMconcept werkt daarom met de modernste LCD-, LED-schermen en beamers van de beste kwaliteit. Deze apparatuur verwerken we uiteraard in onze presentatiesystemen. Afhankelijk van jouw wensen, de beschikbare ruimte en bijvoorbeeld de grote van het scherm, adviseren wij jou over de beste oplossing voor jouw toepassing.

thumbnail (8)

Geluids-versterking

Een goed presentatiesysteem biedt naast goed beeld uitstekend geluid. Vooral wanneer je voor een groot publiek moet presenteren is dit essentieel. We denken graag daarom graag met je mee over geluidsversterking. Omdat de ene zaal de andere niet is, stemmen we de geluidsapparatuur af op jouw specifieke situatie. Zo realiseren we voor jou de beste oplossing.

thumbnail (9)

Draadloos presenteren

Draadloos presenteren is de meest ideale manier van presenteren. Kabels heb je niet nodig: je verbindt je laptop gewoon draadloos met je beamer of scherm. Zo kun je eenvoudig alle soorten laptops verbinden met je slimme presentatieoplossing. En wil een collega tijdens een vergadering iets op het scherm laten zien? Dan wissel je eenvoudig de laptops af.

thumbnail (7)

Bekabeling en afwerking

Natuurlijk leveren wij het voor jouw uitgedachte slimme presentatiesysteem geheel compleet. Dus inclusief alle benodigde accessoires, bekabeling en afwerking. Onze monteurs installeren de materialen volledig, leggen de noodzakelijke bekabeling aan en werken deze vervolgens netjes af.

Zodat jij verzekerd bent van een vakkundig geïnstalleerd en vooral een betrouwbaar presentatiesysteem.

MM-Concept-171

Direct contact met Mark?

Of bel 0592 – 760 006 en krijg Mark direct aan de lijn.