Slimme Presentatiesystemen

Inrichting Auditorium Museum de Proefkolonie Frederiksoord 

Ga 200 jaar terug in de tijd en beleef het verhaal van Johannes van den Bosch en de eerste kolonisten (paupers & pioniers) die in de Vrije Koloniën van Weldadigheid een nieuwe toekomst vonden. 

Op deze unieke historische plek treed je in de voetsporen van de eerste paupers en ervaar je hun onvergetelijke verhaal via een unieke multimediale tijdreis, leuk voor jong en oud! 

Museum de Proefkolonie is niet alleen een plek waar de unieke historie van de Koloniën van Weldadigheid verkent kan worden. Maar ook bij uitstek geschikt voor bijeenkomsten en conferenties door hun modern ingerichte auditorium. Deze vergaderzaal leent zich perfect voor presentaties en is door MMconcept volledig voorzien van alle denkbare audio/video faciliteiten. Zo beschikt de zaal over een hoogwaardige geluidsinstallatie met diverse microfoons. Een beamer met een fantastisch projectiescherm. En een bijzonder slim besturings- systeem om deze installaties uiterst betrouwbaar en ook gebruiksvriendelijk in gebruik te maken. 

Impressie van het eindresultaat

Ontdek ook onze andere referenties
MM-Concept-171

Direct contact met Mark?

Of bel 0592 – 760 006 en krijg Mark direct aan de lijn.