Ringleiding

Laat slechthorenden uw verhaal beter volgen.

Een ringleiding systeem helpt slechthorenden met het verstaan van gesproken woord in openbare ruimtes. Denk hierbij aan bijeenkomsten, kerkdiensten, theater- of bioscoop voorstellingen, rechtszittingen, zakelijke presentaties of aan de balie van een bank of verzekeraar.

Het geluid dat afkomstig is vanuit de microfoon, een afspeelapparaat of beeldscherm wordt draadloos verzonden naar het gehoorapparaat van de slechthorende, waarna hij/zij de boodschap perfect kan verstaan zonder de aanwezigheid van omgevingslawaai.

Het signaal wordt uitgezonden door de aanwezigheid van een magnetisch veld,  waarmee een ringleiding systeem gecreëerd wordt.

Wist u dat maar liefst 40% van alle huidige ringleiding systemen slecht of niet functioneert?

Wij calculeren en denken mee

In 90% van de gevallen worden wij al in vroeg stadium betrokken in een nieuwbouwproject. Hierbij werken wij graag samen met uw architect en elektrotechnisch installateur, want zijn wij in staat om tijdig de juiste tekeningen en informatie aan te leveren.

Op voorhand calculeren wij hoe wij slechthorenden zo goed mogelijk kunnen voorzien in hun behoeftes. Middels speciale Smartloop software kunnen wij een systeem berekenen dat voldoet aan de Europese EN60118-4 standaarden.

Dit kan opgenomen worden in het Programma van Eisen en technisch ontwerp van uw renovatie- of nieuwbouwproject.

MM-Concept-077

Wij bereiden voor en installeren

Wij calculeren niet alleen de juiste ringleiding systemen voor uw ruimte, maar installeren ook. In bestaande ruimtes, maar ook tijdens nieuwbouwprojecten.

Onze specialisten werken op klussen graag samen met uw elektrotechnisch installateur of aannemer. Want het is ontzettend belangrijk dat onze ringleiding op de juiste wijze geïntegreerd wordt in het materiaal waarmee gebouwd wordt. Zo kunnen ringleiding systemen geplaatst worden in het plafond, in de plint of in de vloer.

MM-Concept-171

Direct contact met Mark?

Of bel 0592 – 760 006 en krijg Mark direct aan de lijn.