RLS1957

Praktijkcase

Case details:
Locatie: RLS1957 in Eelde (voormalig rijksluchtvaartschool)
Client: RLS1957
Advies en AV levering: MMconcept
Installatie: MMconcept

Info:
RLS1957 is een gebouw waar vroeger de Rijksluchtvaartschool gevestigd was. Tegenwoordig is dit gebouw de flexibele werkplek voor ondernemers en een evenementenlocatie. Het oude karakter heeft een modern jasje gekregen door audiovisuele toepassingen die gerealiseerd zijn door MMconcept.
Alle vergaderruimtes zijn zo ingericht dat ze van alle nodige audiovisuele gemakken zijn voorzien. Gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit staan voorop.

De schermen die MMconcept geïnstalleerd heeft, zijn voorzien van eenvoudige bediening. Ze worden namelijk automatisch ingeschakeld wanneer je een bron aansluit, en automatisch uitgeschakeld wanneer je de bron loskoppelt. Op deze manier kan er zo efficiënt mogelijk worden gewerkt.

Op deze bijzondere locatie heeft MMconcept ook een professionele soundbar geïnstalleerd, met diverse aansluitingsmogelijkheden. Hierdoor is deze hoogwaardige audio-installatie te benutten voor uiteenlopende doeleinden.

Dit heeft MMconcept betekend voor RLS1957:

  • Vergaderruimte audiovisueel ingericht
  • Eenvoudige bediening geïnstalleerd op schermen
  • Professionele soundbar aangesloten

Wat MMconcept deed in het RLS-gebouw

Bekijk ook andere cases

Een globale impressie van wat MMConcepts kan betekenen voor de horeca, hotellerie, retail, kantoren, musea, zorg en onderwijs. Staat jouw bedrijf hier binnenkort bij?

  • Wensink Automotive

    De uitdaging
    MMconcept levert al enige jaren de audiovisuele middelen voor diverse keynotes, incompany trainingen, fantastische productlanceringen en andere events van Mercedes Benz en Ford in de vestigingen van Wensink Automotive.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem direct contact op voor een vrijblijvende afspraak

Contact opnemen