RLS1957

Praktijkcase

Case details:
Locatie: RLS1957 in Eelde (voormalig rijksluchtvaartschool)
Client: RLS1957 / Provincie Drenthe
Advies en AV levering: MMconcept
Installatie: MMconcept

Projectomschrijving:
RLS1957 is een gebouw waar vroeger de Rijksluchtvaartschool gevestigd was. Tegenwoordig is dit gebouw de flexibele werkplek voor ondernemers en een evenementenlocatie.

De vergaderruimte van RLS1957 in Eelde is sinds kort uitgerust met een compleet nieuw presentatiesysteem in hun vergaderruimte. Het systeem komt tegemoet aan de wens van de gebruikers om snel en makkelijk presentaties te kunnen geven op een groot scherm. In dit project hebben heeft MMconcept gekozen om een professioneel 65-Inch Sony LED LCD scherm te installeren.  Aangevuld met een professionele Neets SB1 soundbar om de beste geluidskwaliteit te kunnen garanderen.
De vergaderruimte is nu zo ingericht dat zij van alle nodige audiovisuele gemakken is voorzien.

Het schermen zijn voorzien van eenvoudige bediening. Ze worden namelijk automatisch ingeschakeld wanneer je een bron aansluit, en automatisch uitgeschakeld wanneer je de bron loskoppelt. Op deze manier kan er zo efficiënt mogelijk worden gewerkt.

Op deze bijzondere locatie heeft MMconcept ook een professionele soundbar geïnstalleerd, met diverse aansluitingsmogelijkheden. Hierdoor is deze hoogwaardige audio-installatie te benutten voor uiteenlopende doeleinden.

Dit hebben we voor RLS1957 gedaan:

  • Vergaderruimte met een slim presentatiesysteem ingericht;
  • Levering en installatie van presentatiemiddelen in vergaderruimte;
  • Levering en installatie van professionele Neets SB1 soundbar.

De realisatie van een nieuwe vergaderruimte in RLS1957 te Eelde

Bekijk ook andere projecten

Een globale impressie van wat MMConcepts kan betekenen voor de horeca, hotellerie, retail, kantoren, musea, zorg en onderwijs. Staat jouw bedrijf hier binnenkort bij?

  • Wensink Automotive

    De uitdaging
    MMconcept levert al enige jaren de audiovisuele middelen voor diverse keynotes, incompany trainingen, fantastische productlanceringen en andere events van Mercedes Benz en Ford in de vestigingen van Wensink Automotive.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem direct contact op voor een vrijblijvende afspraak

Contact opnemen