Service en Onderhoud

Houd je apparatuur in topconditie.

Goed onderhoud verlengt de levensduur van jouw installatie. Regelmatig onderhoud van jouw geluids- installatie verlengt de levensduur. Hierdoor gaat je systeem langer mee, waardoor je minder snel in vervanging hoeft te investeren. Onderhoud is niet alleen belangrijk voor de levensduur van jouw geluidsinstallatie, het voorkomt tevens storingen. De installaties is betrouwbaarder in het gebruik. Zo komen jouw medewerkers en klanten nooit voor onaangename verassingen te staan.

Door regelmatig service en onderhoud te plegen, ben je er altijd van verzekerd dat jouw installatie in topstaat verkeerd. Al jouw apparatuur wordt periodiek op deskundige wijze onder de loep genomen en uitvoerig getest. Zo kunnen wij de zwakke plekken van ieder systeem in kaart brengen en – indien nodig – goed onderbouw met vervangings- en verbetervoorstellen komen. Op deze manier pakken we preventief en correctief onderhoud in één klap! Dit doen we op basis van een Service Level Agreement. Zo houden we niet alleen jouw installatie in topconditie. Maar geven je ook inzage in de actuele technische staat, brengen kansen en risico’s in kaart en geven je hier bij iedere periodieke controle een uitgebreide rapportage van.

 

We bieden een 24/7 storingsdienst voor bedrijfs- kritische storingen in jouw installaties en geven je inzicht en bewaken het geheel aan beheerskosten voor jouw installaties