Geluidsinstallatie huren of kopen bij MMconcept

Bij MMconcept verzorgen wij graag het geluid voor jouw evenement, om zo de meest optimale beleving te realiseren. Je kunt bij ons een professionele geluidsinstallatie huren of kopen. Hierbij hechten wij veel waarde aan service en kwaliteit. Welke geluidsinstallatie voor jouw situatie het meest geschikt is bepalen we daarom samen met jou, om het beste resultaat te realiseren.

Geluidinstallaties op maat

Maatwerk geluidsinstallaties voor iedere gelegenheid

Professioneel geluid is essentieel voor iedere gelegenheid. Bij evenementen die draaien om muziek is dit vanzelfsprekend. Maar ook tijdens seminars, vergaderingen en congressen is geluid een groot onderdeel van de beleving. Een spreker kan zijn verhaal pas echt overtuigend overbrengen wanneer zijn woorden via de juiste microfoon en door de beste speakers de luisteraars bereiken. Hierbij geldt dat voor iedere situatie een unieke benadering nodig is. MMconcept verzorgt daarom geluid in de vorm van maatwerk. Bij ons kun je de perfecte geluidsinstallatie huren of kopen, geselecteerd op basis van jouw situatie wensen.

Service van MMconcept: volledige ontzorging

Onze klanten staan voor ons op de eerste plaats. Een geluidsinstallatie huren of kopen bij MMconcept gaat dan ook verder dan de verhuur of verkoop alleen. Wij zorgen voor een maatwerk en denken de meest geschikte geluidsinstallatie voor jou uit. De geluidsinstallatie plaatsen en installeren wij voor je, maar ook daarna kun je op ons rekenen. Onderhoud aan je apparatuur voeren onze eigen onderhoudsmonteurs voor je uit. Daarnaast staat onze storingsdienst 24/7 klaar voor urgente storingen kun je op ons rekenen. Onderhoud aan je apparatuur voeren onze eigen onderhoudsmonteurs voor je uit. Daarnaast staat onze storingsdienst 24/7 klaar voor urgente storingen.

Waarom MMconcept?

 • Maatwerk oplossingen: afgestemd op jouw situatie en wensen
 • Apparatuur afkomstig van de allerbeste leveranciers
 • MMconcept is de audiovisuele marktleider in Noord-Nederland
 • Vakkundige installatie, service en onderhoud
 • 24/7 storingsdienst voor urgente storing

Geluidsinstallatie huren? MMconcept!

Wil jij weten welke geluidsinstallatie je het beste kunt huren of kopen? Wij voorzien je graag van advies. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

Uitgelichte Case


 • Case details

  Goed geluid is erg belangrijk, zeker bij een gebeurtenis als deze. Wij plaatsten hoogwaardige audiosystemen en zorgden dat deze optimaal afgesteld waren. Een net, verzorgd podium in combinatie met onze katheder, zorgden voor een compleet plaatje.
  Gemeente Assen
  Wij werden door de gemeente ingeschakeld om deze feestelijke gebeurtenis technisch te faciliteren.
   

Voor welk effect ga jij?

 • Efficientie
 • Beleving
 • modernisering

AANSLUITENDE DIENSTEN

Bekijk ook onze andere visuele oplossingen.

Geluidsinstallatie huren? MMconcept!

Wil jij weten welke geluidsinstallatie je het beste kunt huren of kopen? Wij voorzien je graag van advies. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

 

Contact opnemen