Geluidsinstallatie en presentatiesystemen

Geluidsinstallatie en presentatiesystemen voor Innovatiecentrum Chemie & Engineering 

Een plek waar ruimte is voor groei en samenwerking, waar de faciliteiten beschikbaar zijn, waar men R&D en startups zacht kan laten landen en waar bedrijven het innovatieklimaat van Campus Groningen kunnen proeven.

Het innovatiecentrum biedt ruimte aan een aantal innovatieve en onderzoeksgerichte bedrijven, namelijk: MercachemSyncom, Cliq Swiss, DEMCON en Ducom. Ook biedt het pand ruimte aan start-ups en R&D door de aanwezigheid van twee open innovatielabs in het pand; Innolab Chemie én Innolab Engineering. De bedrijven doen onderzoek in de chemische- en farmaceutische industrie en op het gebied van engineering en krijgen elk hun eigen laboratorium en onderzoekcentrum in het nieuwe innovatiecentrum.

Bij de oplevering van het nieuwbouwpand op de Zernike Campus Groningen heeft MMconcept een passende geluidsinstallatie gerealiseerd voor de aanwezige horeca faciliteit. Daarbij is de aanwezige horeca faciliteit niet opgezet als een traditionele ‘bedrijfskantine’. Maar als plek waar Eten&Drinken samengaan met ontmoeten en ontspanning. Bijgestaan door een Live-cooking keuken, ontspannen achtergrondmuziek. Maakt dit een ideale plek om ontspanning te kunnen flexwerken.

Voor het geven van presentaties of borrels is er tevens een draadloze microfoon voorzien. Welke eenvoudig, met een eenvoudige handeling op het bedienings- touchscreen direct klaar is voor gebruik.

Daarnaast zijn er ook diverse vergaderruimtes beschikbaar welke gebruikt kunnen worden voor vergaderingen of bespreken. Natuurlijk heeft MMconcept die ook mogen voorzien van de modernste slimme presentatie oplossingen, waaronder diverse presentatie schermen.

Impressie van het eindresultaat

Ontdek ook onze andere referenties
MM-Concept-171

Direct contact met Mark?

Of bel 0592 – 760 006 en krijg Mark direct aan de lijn.