Geluidsinstallatie

Nieuwe geluidsinstallaties en presentatiesysteem voor Gevangenis Museum Veenhuizen

Het Nationaal Gevangenismuseum is gevestigd in een voormalig werkgesticht in Veenhuizen. Het museum informeert op interactieve wijze over de omgang met misdaad en straf in Nederland vanaf 1600 tot vandaag de dag. Ook wordt speciale aandacht besteed aan de geschiedenis van Veenhuizen als gevangenisdorp. 

Een bijzondere en unieke locatie waar naast museumbezoek ook gerecreëerd en vergaderd kan worden. Voor het bijbehorende restaurant, geopend tijdens de reguliere openings- tijden van het Museum en de vergaderruimten heeft MMconcept diverse geluidsinstallaties mogen leveren en installeren. 

Daarnaast beschikt het Gevangenis Museum Veenhuizen ook over een eigen auditorium. De Generaal van den Bosch zaal, met een capaciteit van zo’n 200 stoelen. Dit auditorium is door MMconcept volledig voorzien van alle denkbare audio/video faciliteiten. Zo beschikt de zaal over een hoogwaardige geluidsinstallatie met diverse microfoons. Een beamer met een projectiescherm. En een bijzonder slim besturings- systeem om deze installaties uiterst betrouwbaar en ook gebruiksvriendelijk in gebruik te maken. 

Impressie van het eindresultaat

Ontdek ook onze andere referenties
MM-Concept-171

Direct contact met Mark?

Of bel 0592 – 760 006 en krijg Mark direct aan de lijn.