Geluidsinstallatie

Nieuwe geluidsinstallaties voor Messchenstaete  

De Messchenstaete is een woonzorgcentrum in de levendige en groene wijk Marsdijk aan de noordzijde van Assen. De Messchenstaete is in 2017 opgeleverd en maakt onderdeel uit van Zorggroep Drenthe. De Messchensteate biedt ruime luxueuze huurappartementen en penthouses. En huisvest een keur aan voorzieningen. 

Tijdens de nieuwbouw is de volledige begane grond, die huisvesting biedt aan diverse voorzieningen. Zoals een huisarts, fysiotherapie en een sfeervol restaurant. Voorzien van diverse geluidsinstallaties. Daarbij was een belangrijk uitgangspunt dat iedere ruimte, afzonderlijk van elkaar, beschikte over een eigen radio voorziening met eigen zender en volume keuze. 

 Daarnaast is het sfeervolle restaurant uitgerust met een geluidsinstallatie voorzien van draadloze microfoon ten behoeven van presentaties. En een professionele Spotify tablet, zodat naar gelang het gezelschap en de sfeer van de avond. Altijd de juiste ambiance gecreëerd kan worden met fijne en prettige muziek. 

 Uniek is de mogelijkheid om op intuïtieve wijze, per ruimte, via een digitaal bedieningspaneel je eigen favoriete zender op te zetten, op het geluidsvolume welke je zelf prettig vindt. Of gebruik te maken van je eigen Smartphone voor het luisteren van favoriete muziek. 

Impressie van het eindresultaat

Ontdek ook onze andere referenties
MM-Concept-171

Direct contact met Mark?

Of bel 0592 – 760 006 en krijg Mark direct aan de lijn.