Ringleidingen

Ringleiding Aula Vernieuwbouw JFC Barneveld 

Het JFC wil toekomstgericht onderwijs geven in een duurzaam gebouw. Daarom is zij medio 2019 gestart met het traject om een vernieuwbouw te realiseren van hun huidige gebouw in Barneveld. Daarbij vragen nieuwe onderwijsconcepten om meer mogelijkheden voor zelfstandig werken. In kleinere ruimtes, in combinatie met ruim opgezette lokalen. Het huidige gebouw voldeed hier deels niet meer aan 

In de nieuwbouw, die rond september 2021 voltooid zal zijn, zal de vernieuwde aula als bruisend hart functioneren in de school, met ruimte voor ontspanning en ontmoeting. Met als belangrijk uitgangspunt dat gelijkwaardigheid centraal staat. Gelijkwaardigheid in communiceren en beleving. Ook voor slechthorenden. 

Om aan deze wens te voldoen heeft MMconcept, in opdracht van installateur WSi Techniek te Groenlo, geadviseerd in de aanleg en realisatie van een ringleiding systeem. 

Waarbij samen met de installateur is gekeken naar de bouwkundige mogelijkheden, het systeemontwerp en het leveren van de juiste benodigdheden.  

Na de realisatie van de ringleiding is deze ook door MMconcept in bedrijf gesteld en gecertificeerd conform de IEC 60118-4. 

Impressie van het eindresultaat

Ontdek ook onze andere referenties
MM-Concept-171

Direct contact met Mark?

Of bel 0592 – 760 006 en krijg Mark direct aan de lijn.